Wij heten u van harte welkom bij onze activiteiten:

Wo 2-mei 19:30u Bijbelstudie door br. Kelly
Zo 24-jun 10:30 uur Eredienst met br. Frank Ouweneel
Zo 24-jun 19:30 uur GOLD (Jeugdsamenkomst); leiding Judith& Ofra
Ma 25-jun 19:30 uur Bidstond bij H. Nettekoven
Di 26-jun 10:00 uur VPE Regio Tour.
Di 26-jun 19:30 uur Werkersvergadering
Wo 27-jun 19:30 uur Bijbelstudie door br. Kelly
Za 30-jun 15:00 uur Bruiloft Nick & Danielle met br. Kelly

Watoto koor   Wervelend GROOT FEEST 60 jaar Pinkstergemeente Eindhoven. Onze gemeente bestaat 60 jaar! Wat een trouw van God. Waar? Maranathakerk Venstraat 30 Wanneer? Woensdag 20 juni om 19:00u. Kom en nodig anderen uit voor dit geweldig concert. Entree: gratis.

Thuis is een plek waar liefde is. Thuis is een plek waar je kunt lachen of huilen. Thuis is een plek waar je veilig bent. Thuis hoor je safe te zijn. Thuis kun je ontspannen. Thuis kun je gewoon jezelf zijn. We willen in de Maranathakerk een “thuis” voor je zijn!

In de kerk:

Onze secretaris van het bestuur br. Patrick Bevelander verzendt op tijd via mail de tijden/dagen wanneer de bidstonden in de kerk zijn. Deze bidstonden zijn een ware zegen. Je oefent jezelf in het bidden en gaat de vrucht van bidden zelf ervaren. Als je moeite hebt met bidden, is een bidstond heel fijn om te bezoeken. We leven in moeilijke tijden. We moeten ons geloof trainen door te bidden, Bijbel te lezen en diensten te bezoeken. De Here Jezus roept ons op. We helpen elkaar vanuit onze liefde voor de Heer. Kom eens een uurtje met ons meedoen! De koffie staat klaar.

You can make a change … jij bent het visitekaartje van de Allerhoogste God, een licht op een berg dat niet te verbergen is. In de Maranathakerk willen we een krachtige en inspirerende boodschap brengen en praktische voorbeelden en handvatten vanuit het Woord van God geven, die je verder helpen en je meer inzicht geven in de geweldige volheid van God. Laat je gebruiken als instrument in de Handen van God om zo op je werk, school, thuis of waar je ook bent, dat verschil te maken. Gods kracht laten zien in het echte leven!

Iedere zondag

Iedere zondag wordt in de Maranathakerk om 10:30 uur een levendige dienst gehouden. De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken.

VERWACHT IETS VAN GOD ALS U NAAR DE KERK KOMT!

Verwacht iets van God als u naar de zondagdienst of welke dienst dan ook komt en u zult zien dat God een sprekende God is en een machtige Helper. Tijdens de druk bezochte ochtenddienst is er een speciale “kinderkerk of wel zondagschool”. Ook voor de baby’s en peuters zijn er mooie ruimtes beschikbaar. Bent u ziek of heeft u een andere nood? God is een God van wonderen en een waarmaker van Zijn Woord.

Van het bestuur

Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG)

Per 25 mei 2018 is de AVG van kracht. Deze wetgeving heeft betrekking op de voorwaarden waaronder persoonsgegevens verwerkt mogen worden. Dit alles in het kader van de privacy. Ook wij als kerkgenootschap vallen onder deze wetgeving.

Zoals gezegd is de regelgeving van toepassing op het verwerken van alles wat met persoonsgegevens te maken heeft, zoals namen en adressen, maar ook bijvoorbeeld foto's op de website of opnames waarop mensen herkenbaar in beeld zijn. Het gaat, naast het verstrekken van gegevens aan derden, zeker ook om ons eigen handelen. Denk bijvoorbeeld aan:

• Het sturen van een e-mail naar de gemeenteleden.
  • Het nemen van een foto van het leiderschapsteam en plaatsen op de website.
  • Het exporteren van gegevens uit de ledenadministratie.
  • Publicatie van het gemeentenieuws op de website.
  • Uitzending van kerkdiensten (via radio of met camera’s).
  • Eventuele bewakingscamera’s op het kerkterrein.
  • Het hebben van personeelsgegevens.

En daarbij alle andere handelingen die met gegevens te maken hebben die tot een persoon te herleiden zijn.

Het is noodzakelijk dat we als kerk kunnen aantonen op welke wijze we aan de regels voldoen. We documenteren beleid rond deze regels, moeten dat beleid uitvoeren en alle betrokkenen adequaat informeren.

- welke persoonsgegevens leggen we vast.

- wie heeft toegang tot (delen) van deze gegevens.

- met welk doel worden deze gegevens gebruikt.

- hoe worden de gegevens opgeslagen en beveiligd.

- hoe stellen we zeker dat het recht van betrokkene (gemeentelid) wordt gewaarborgd; het recht tot opvragen, wijzigen en verwijderen van gegevens.

- hoe wordt u geïnformeerd over e.e.a. zoals de wijze waarop u toestemming geeft om gegevens op te slaan en te gebruiken.

Mocht u tussentijds vragen hebben, neem dan gerust contact op met mij. Ik zal ook zaken rond privacy coördineren.

groet en Gods zegen, Patrick Bevelander secretaris

***************************************************

Op de bestuursvergadering van 14 mei Is Zr. Juniel Bakker uitgenodigd om namens de leiding van Next Generation (tieners) de komende plannen voor deze groepering nader toe te lichten.

Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 31-05-2018