Wij heten u van harte welkom bij onze activiteiten:

Za 1-apr 08:30u Evangelisatie; organisatie zr. Paula Meuwissen
Zo 2-apr 10:30u Eredienst (Doopdienst) met br. Kelly
Ma 3-apr 19:30u Bidstond bij Zr. H. Nettekoven
Wo 5-apr 19:30u Bijbelstudie door br. Kelly
Vr 7-apr 10:00u Ouderenochtend; leiding zr. M. van de Kerkhof
Vr 7-apr 20:00u Filmavond tieners/Jeugd bij br. Jimmy Megens
Vr 7-apr 19:45u Opbouwavond MWT; leiding br. Menno Jongerius
Zo 9-apr 10:30u Eredienst (De maaltijd van de Heer) Zr. Gusta Kelly
Zo 9-apr 19:30u GOLD; leiding Ofra & Judith
Ma 10-apr 19:30u Bidstond bij Zr. H. Nettekoven
Ma 10-apr 19:30u Bestuursvergadering
Di 11-apr 11:45u Voorgangersoverleg met divers voorgangers
Di 11-apr 20:00U Maranatha Vrouwen Groep; leiding Gusta en Olga
Wo 12-apr 19:00u EBS-Online Evangelische Basisschool EBS
Wo 12-apr 20:00u Huiskringen op de diverse adressen
Vr 14-apr 19:00u Goede Vrijdag (de Maaltijd van de Heer)
Zo 16-apr 10:30u Eredienst Opstandingsfeest met br. Kelly
Ma 17-apr 19:30u Bidstond bij Zr. H. Nettekoven
Wo 19-apr 19:30u Belangr. Bijbelse Begrippen door br. Ouweneel
Zo 23-apr 10:30u Eredienst met br. Pim van Diesen
Zo 23-apr 19:30u GOLD; leiding Ofra & Judith
Ma 24-apr 19:30u Bidstond bij Zr. H. Nettekoven
Wo 26-apr 20:00u Huiskringen op de diverse adressen
Vr 28-apr 20:00u Ladies Night; leiding zr. Davida Jongerius
Za 29-apr 08:30u Mannenontbijt; leiding Menno, Frans & Rene
Zo 30-apr 10:30u Eredienst met br. Pim van Diesen

In de kerk:

Onze secretaris van het bestuur br. Patrick Bevelander verzendt op tijd via mail de tijden/dagen wanneer de bidstonden in de kerk zijn. Deze bidstonden zijn een ware zegen. Je oefent jezelf in het bidden en gaat de vrucht van bidden zelf ervaren. Als je moeite hebt met bidden, is een bidstond heel fijn om te bezoeken. We leven in moeilijke tijden. We moeten ons geloof trainen door te bidden, Bijbel te lezen en diensten te bezoeken. De Here Jezus roept ons op. We helpen elkaar vanuit onze liefde voor de Heer. Kom eens een uurtje met ons meedoen! De koffie staat klaar.

You can make a change … jij bent het visitekaartje van de Allerhoogste God, een licht op een berg dat niet te verbergen is. In de Maranathakerk willen we een krachtige en inspirerende boodschap brengen en praktische voorbeelden en handvatten vanuit het Woord van God geven, die je verder helpen en je meer inzicht geven in de geweldige volheid van God. Laat je gebruiken als instrument in de Handen van God om zo op je werk, school, thuis of waar je ook bent, dat verschil te maken. Gods kracht laten zien in het echte leven!

Iedere zondag

Iedere zondag wordt in de Maranathakerk om 10:30 uur een levendige dienst gehouden. De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken.

VERWACHT IETS VAN GOD ALS U NAAR DE KERK KOMT!

De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken. Verwacht iets van God als u naar de Zondagsdienst of welke dienst dan ook komt en u zult zien dat God een sprekende God is en een machtige Helper.

In Marcus 16:18 geeft Jezus Christus Zijn volgelingen de opdracht om mensen de handen op te leggen tot genezing. Dit doen wij iedere zondag en wij geloven dat God wonderbaarlijke dingen in uw leven wil doen! U bent van harte welkom!

Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 16-04-2017