Wij heten u van harte welkom bij onze activiteiten:

Wo 2-mei 19:30u Bijbelstudie door br. Kelly
Ma 28-mei 19:30u Bidstond bij H. Nettekoven
Wo 30-mei 19:30u Bijbelstudie door br. Kelly

Wo   20 juni    19:00u       Watoto koor

Wervelend GROOT FEEST 60 jaar Pinkstergemeente Eindhoven.

Onze gemeente bestaat 60 jaar!

Wat een trouw van God.

Thuis is een plek waar liefde is. Thuis is een plek waar je kunt lachen of huilen. Thuis is een plek waar je veilig bent. Thuis hoor je safe te zijn. Thuis kun je ontspannen. Thuis kun je gewoon jezelf zijn. We willen in de Maranathakerk een “thuis” voor je zijn!

In de kerk:

Onze secretaris van het bestuur br. Patrick Bevelander verzendt op tijd via mail de tijden/dagen wanneer de bidstonden in de kerk zijn. Deze bidstonden zijn een ware zegen. Je oefent jezelf in het bidden en gaat de vrucht van bidden zelf ervaren. Als je moeite hebt met bidden, is een bidstond heel fijn om te bezoeken. We leven in moeilijke tijden. We moeten ons geloof trainen door te bidden, Bijbel te lezen en diensten te bezoeken. De Here Jezus roept ons op. We helpen elkaar vanuit onze liefde voor de Heer. Kom eens een uurtje met ons meedoen! De koffie staat klaar.

You can make a change … jij bent het visitekaartje van de Allerhoogste God, een licht op een berg dat niet te verbergen is. In de Maranathakerk willen we een krachtige en inspirerende boodschap brengen en praktische voorbeelden en handvatten vanuit het Woord van God geven, die je verder helpen en je meer inzicht geven in de geweldige volheid van God. Laat je gebruiken als instrument in de Handen van God om zo op je werk, school, thuis of waar je ook bent, dat verschil te maken. Gods kracht laten zien in het echte leven!

Iedere zondag

Iedere zondag wordt in de Maranathakerk om 10:30 uur een levendige dienst gehouden. De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken.

VERWACHT IETS VAN GOD ALS U NAAR DE KERK KOMT!

Verwacht iets van God als u naar de zondagdienst of welke dienst dan ook komt en u zult zien dat God een sprekende God is en een machtige Helper. Tijdens de druk bezochte ochtenddienst is er een speciale “kinderkerk of wel zondagschool”. Ook voor de baby’s en peuters zijn er mooie ruimtes beschikbaar. Bent u ziek of heeft u een andere nood? God is een God van wonderen en een waarmaker van Zijn Woord.

Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 17-05-2018