Wij heten u van harte welkom bij onze activiteiten:

Za 1-jul 10:00u Snuffelmarkt; organisatie Gerrie en Dave
Zo 30-jul 10:30u Eredienst met br. Pim van Diesen
Ma 31-jul 19:30u Bidstond bij H. Nettekoven

Vakantieperiode

In de maanden juli en augustus zullen de Bijbelstudie, tienerdiensten, jeugddiensten en de huiskringen niet doorgaan in verband met de vakantieperiode. Wel zal er elke maandagavond bij Familie Nettekoven om 19:30 uur tot 20:45uur bidstond zijn en op woensdagavond om 19:30 uur tot 21:30 uur een overdenking/studie en bidstond zijn in de ontmoetingsruimte. We hopen en verwachten dat u voor de gemeente blijft bidden en ook naar elkaar om blijft zien. Vergeet niet dat sommige broeders en zusters niet op vakantie (kunnen) gaan. Gaat u wél op vakantie, neem dan uw Bijbel mee en neem tijd om bezig te zijn met de Here Jezus!

Laten we het verschil maken en vurig van geest zijn!

God houdt van ons. En het is Zijn diepste verlangen dat het ons in alles zeer goed gaat. Dat is het hart van de Vader. En dit zijn niet alleen maar mooie woorden. God is een waarmaker van Zijn woord. Onze God is een reële God. De Schepper van hemel en aarde leeft. Hij is een Vader die voor ons wil zorgen en ons wil helpen met alles op elk terrein. Of je nu verslaafd bent, gekweld wordt door pijn, verdriet of teleurstelling of een gevangene bent door angst en vrees. God is een Helper. Echt Bijbels geloof is actief. Dit geloof is uitstrekken en grijpen naar de dingen van God. Niets gebeurt zomaar.

In de kerk:

Onze secretaris van het bestuur br. Patrick Bevelander verzendt op tijd via mail de tijden/dagen wanneer de bidstonden in de kerk zijn. Deze bidstonden zijn een ware zegen. Je oefent jezelf in het bidden en gaat de vrucht van bidden zelf ervaren. Als je moeite hebt met bidden, is een bidstond heel fijn om te bezoeken. We leven in moeilijke tijden. We moeten ons geloof trainen door te bidden, Bijbel te lezen en diensten te bezoeken. De Here Jezus roept ons op. We helpen elkaar vanuit onze liefde voor de Heer. Kom eens een uurtje met ons meedoen! De koffie staat klaar.

You can make a change … jij bent het visitekaartje van de Allerhoogste God, een licht op een berg dat niet te verbergen is. In de Maranathakerk willen we een krachtige en inspirerende boodschap brengen en praktische voorbeelden en handvatten vanuit het Woord van God geven, die je verder helpen en je meer inzicht geven in de geweldige volheid van God. Laat je gebruiken als instrument in de Handen van God om zo op je werk, school, thuis of waar je ook bent, dat verschil te maken. Gods kracht laten zien in het echte leven!

Iedere zondag

Iedere zondag wordt in de Maranathakerk om 10:30 uur een levendige dienst gehouden. De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken.

VERWACHT IETS VAN GOD ALS U NAAR DE KERK KOMT!

De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken. Verwacht iets van God als u naar de Zondagsdienst of welke dienst dan ook komt en u zult zien dat God een sprekende God is en een machtige Helper.

In Marcus 16:18 geeft Jezus Christus Zijn volgelingen de opdracht om mensen de handen op te leggen tot genezing. Dit doen wij iedere zondag en wij geloven dat God wonderbaarlijke dingen in uw leven wil doen! U bent van harte welkom!

Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 01-07-2017