Wij heten u van harte welkom bij onze activiteiten:

Di 1-aug Naar de rechter Monumentenzorg
Wo 2-aug 19:30u Bijbelstudie/Bidstond door br. Kelly
Vr 4-aug 10:00u Ouderenochtend SooME; leiding zr. Gusta Kelly
Za 5-aug 08:30u Evangelisatie; leiding zr. Paula Meuwissen
Zo 6-aug 10:30u Eredienst (de Maaltijd van de Heer) met br.Kelly
Ma 7-aug 19:30u Bidstond bij Zr. H. Nettekoven
Di 8-aug 18:00u BBQ Maranatha Vrouwen Groep; leidingGusta & Olga
Wo 9-aug 19:30u Bijbelstudie/Bidstond door br. Kelly
Zo 13-aug 10:30u Eredienst met zr. Gusta Kelly
Ma 14-aug 19:30u Bidstond bij Zr. H. Nettekoven
Wo 16-aug 19:30u Bijbelstudie/Bidstond
Za 19-aug 15:00u Huwelijksdienst David & Germa geleid door br. Kelly
Zo 20-aug 10:30u Eredienst met br. Kelly
Ma 21-aug 19:30u Bidstond bij Zr. H. Nettekoven
Wo 23-aug 19:30u Bijbelstudie/Bidstond
Vr 25-aug 18:00u Huwelijksdienst Rene & Esther geleid door br. Kelly
Zo 27-aug 10:30u Eredienst met br. Michel van Rossum
Ma 28-aug 19:30u Bidstond bij Zr. H. Nettekoven
Wo 30-aug 19:30u Bijbelstudie/Bidstond

Vakantieperiode

In de maanden juli en augustus zullen de Bijbelstudie, tienerdiensten, jeugddiensten en de huiskringen niet doorgaan in verband met de vakantieperiode. Wel zal er elke maandagavond bij Familie Nettekoven om 19:30 uur tot 20:45uur bidstond zijn en op woensdagavond om 19:30 uur tot 21:30 uur een overdenking/studie en bidstond zijn in de ontmoetingsruimte. We hopen en verwachten dat u voor de gemeente blijft bidden en ook naar elkaar om blijft zien. Vergeet niet dat sommige broeders en zusters niet op vakantie (kunnen) gaan. Gaat u wél op vakantie, neem dan uw Bijbel mee en neem tijd om bezig te zijn met de Here Jezus!

Laten we het verschil maken en vurig van geest zijn!

In de kerk:

Onze secretaris van het bestuur br. Patrick Bevelander verzendt op tijd via mail de tijden/dagen wanneer de bidstonden in de kerk zijn. Deze bidstonden zijn een ware zegen. Je oefent jezelf in het bidden en gaat de vrucht van bidden zelf ervaren. Als je moeite hebt met bidden, is een bidstond heel fijn om te bezoeken. We leven in moeilijke tijden. We moeten ons geloof trainen door te bidden, Bijbel te lezen en diensten te bezoeken. De Here Jezus roept ons op. We helpen elkaar vanuit onze liefde voor de Heer. Kom eens een uurtje met ons meedoen! De koffie staat klaar.

You can make a change … jij bent het visitekaartje van de Allerhoogste God, een licht op een berg dat niet te verbergen is. In de Maranathakerk willen we een krachtige en inspirerende boodschap brengen en praktische voorbeelden en handvatten vanuit het Woord van God geven, die je verder helpen en je meer inzicht geven in de geweldige volheid van God. Laat je gebruiken als instrument in de Handen van God om zo op je werk, school, thuis of waar je ook bent, dat verschil te maken. Gods kracht laten zien in het echte leven!

Iedere zondag

Iedere zondag wordt in de Maranathakerk om 10:30 uur een levendige dienst gehouden. De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken.

VERWACHT IETS VAN GOD ALS U NAAR DE KERK KOMT!

Verwacht iets van God als u naar de zondagdienst of welke dienst dan ook komt en u zult zien dat God een sprekende God is en een machtige Helper. Tijdens de druk bezochte ochtenddienst is er een speciale “kinderkerk of wel zondagschool”. Ook voor de baby’s en peuters zijn er mooie ruimtes beschikbaar. Bent u ziek of heeft u een andere nood? God is een God van wonderen en een waarmaker van Zijn Woord.

Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 21-08-2017