Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

 

 

Activiteiten

Wij vragen uw aandacht voor onderstaande activiteiten:
 

Ouderenochtend...

 

Op vrijdag 1 maart worden de senioren weer verwend met een ochtend waarop samenzijn, gezelligheid, zingen, spelletjes, maar ook het Woord van God centraal zal staan! De ouderenochtend begint om 10:00 uur.

  

Maastricht Zendingswerk...

 

Vrijdag 1 maart gaan we onze broeders en zusters in Maastricht helpen. De broeders en zusters uit Maastricht vinden het erg fijn.

    

Evangelisatie...

 

Zaterdag 2 maart om 08:30 uur gaan we het allerbeste nieuws dat er bestaat, brengen bij de mensen. Het allerbeste nieuws is het Evangelie van Jezus Christus. Doe wat Hij zegt en je zult gezegend worden! Ga mee; we gaan huis aan huis folderen. Aanvang 8:30 uur. Je kunt je opgeven bij zr. Paula Meuwissen.

  

Gezellig samenzijn...

 

Zondag 3 maart houden we een gezellige spelletjesavond. Het is dan een feestweekend voor veel Nederlanders. Wij kunnen en mogen het ook gezellig hebben als gelovigen. Neem allemaal wat lekkers mee! Houdt u niet van spelletjes, dan kunt u komen om gezellig te praten en elkaar te ontmoeten. Kom en ontmoet elkaar! U kunt binnenkomen vanaf 19.00u.

 

GOLD (Jeugd)...

 

Gewoon doen! Je bent van harte welkom op de jeugdavonden. Wat doen we? Aanbidding – de Bijbel open – open gesprekken – bidden, met een toffe groep mensen van je eigen leeftijd! Om Jezus beter te leren kennen en volgen. Of je nou al heel vaak komt of nog nooit bent geweest: je bent welkom!

Waar? In het jeugdhonk van de kerk.

Wanneer? 3 maart & 17 maart & 31 maart vanaf 19.30 uur en daarna om de twee weken

Voor wie? Alle jeugd van 18 jaar en ouder. We zien uit naar je komst!

Groetjes, Judith & Ofra.

 

VPE Regio meeting...

 

Zaterdag 9 maart is er een Regionale ontmoetingsdag van de VPE. Dit keer bij ons in de Maranathakerk. Aanvang10:00 uur (9:30 uur is er koffie).

 

 

Bestuursvergadering...

 

Maandag 11 maart om 19:30 uur houden we onze maandelijkse

bestuursvergadering. We rekenen op uw gebed.

 

Voorgangersoverleg...

 

Dinsdag 12 maart wordt het maandelijkse voorgangersoverleg gehouden. Verschillende voorgangers en dominees uit Eindhoven komen dan bij elkaar om van elkaar te leren en met elkaar te bidden. Wilt u bidden dat de voorgaande broeders wijsheid en inzicht van de Here Jezus blijven krijgen?

 

Zusterkring...

 

Lieve vrouwen van de Maranathakerk, 12 maart is er weer Zusterkring. De avond begint om 19:45 uur. We ervaren Gods zegen op deze avonden waarin ruimte is, om lief en leed met elkaar te delen. We praten, zingen, bidden samen. De koffie staat klaar, voel je welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bible Journaling....

 

Op zaterdag 16 maart om 14.00 uur organiseren we samen met het NBG een Bible journaling workshop. Bij de workshop zitten alle materialen en een inspire Bijbel inbegrepen. Deze Bijbel is speciaal ontworpen om er creatief mee aan de slag te gaan. De workshop wordt in de kerk gehouden en gaat door als we minimaal 20 deelnemers hebben. De kosten zijn €55 (inclusief Inspire Bijbel). Zonder Inspire Bijbel kost de workshop €40. Aanmelden en betalen kan via een link. Deze kun je bij Davida vragen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze ook aan Davida stellen. Nodig voor deze bijzondere workshop ook vrouwen uit van buiten onze kerk.

 

25+ groep...

 

Wat is de 25+ groep? Het is een groep binnen de gemeente voor de wat oudere jeugd.

Wat is het doel? Het doel is om geestelijk te groeien, elkaar te bemoedigen en voor elkaar te bidden. Vanuit Gods woord bespreken we thema’s zoals: Gemeente- zijn, hoe blijf je gericht op God? Wat mogen we doen in Zijn koninkrijk? Hoe verstaan we God’s stem? Dit in relatie tot werk, gemeente en relatie/gezin. We komen al een tijdje met een vaste kern samen. Deze avonden worden als opbouwend ervaren. Ook plannen we enkele keren per jaar een leuk uitje.

Hoe vaak en waar? We komen één keer per maand samen bij Lex en Argeniece Niekoop. Deze avonden beginnen om 20.00 uur. De eerstvolgende avond is op zaterdag 16 maart. Ben je 25 jaar of ouder en wil je meer informatie spreek ons gerust aan. Wij wensen u Gods rijke zegen toe! Info bij Lex Niekoop, Jimmy Megens en Dave v/d Valk

   

Gebedsdag...

 

Maandag 18 maart is er weer een gebedsdag in de kerk. Tijd: 9.00u-17.00u en 19.30-20.30u. U kunt elk uur binnen lopen en ook kunt u zich opgeven voor de lunch. Deze kost twee euro vijftig per persoon. Opgeven kan door uw naam op te schrijven op het inschrijfformulier op het prikbord.

  

Geloven alleen…!

 

Een avond over geloof met veel zang, een kort woord en ruimte voor gebed/voorbede. Kom met verwachting. Vrijdag 29 maart om 19:30 uur.

 

Doopdienst...

 

Op niet al te lange termijn is er weer een doopdienst in onze gemeente. Heb je de Here Jezus lief? Laat je dan dopen. De Here Jezus heeft het beste met je voor!

  

Bouwfonds extra offer...

 

We vragen u of u wilt overwegen om een extra offer te geven voor het project: Fase 2 (Ontmoetingsruimte). Laten we samen visie hebben voor wat God gaat doen in Eindhoven, de regio en in het land.        

  

 

 

   

 

 

 

In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 06-03-2019