Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

 

 

Activiteiten

Wij vragen uw aandacht voor onderstaande activiteiten:
 

Ouderenochtend...

 

Op vrijdag 2 november worden de senioren weer verwend met een ochtend waarop samenzijn, gezelligheid, zingen, spelletjes, maar ook het Woord van God centraal zal staan! De ouderenochtend begint om 10:00 uur.

  

Filmavond...

 

Elke eerste vrijdag van de maand zijn alle jeugdleden & tieners van harte welkom bij Jimmy Megens thuis. Adres: Leeghwaterstraat 50 in Eindhoven. Vanaf 20:00 uur wordt er een mooie christelijke DVD vertoond. Je bent van harte welkom en het is echt de moeite waard om te komen. Doel? Gezelligheid, onderlinge band verstevigen en een blessed evening.

    

Evangelisatie...

 

Zaterdag 3 november gaan we het allerbeste nieuws dat er bestaat, brengen bij de mensen. Het allerbeste nieuws is het Evangelie van Jezus Christus. Doe wat Hij zegt en je zult gezegend worden! Ga mee; we gaan huis aan huis folderen. Aanvang 8:30 uur. Je kunt je opgeven bij zr. Paula Meuwissen.

 

Israëlavond...

 

Zaterdag 3 november is er een Israëlavond. We blikken terug op een geweldige reis naar het land van de Heer en bekijken allerlei mooie momenten. Graag willen we iedereen laten meegenieten, ook zij niet die er niet bij waren. We hopen dat u allemaal kunt komen op deze mooie, leerzame, gezellige, gezegende avond!

 

Huiskringleiders

vergadering...

 

Dinsdag 6 november wordt er een huiskringleidersvergadering gehouden. Deze zal in de kerk plaatsvinden. Alle huiskringleiders worden verwacht. Aanvang 20:00 uur.

 

Maastricht Zendingswerk...

 

Vrijdag 9 november gaan we onze broeders en zusters in Maastricht helpen. De broeders en zusters uit Maastricht vinden het erg fijn.

 

GOLD (Jeugd)...

 

Je bent van harte welkom op de jeugdavonden. Wat doen we? Aanbidding – de Bijbel open – open gesprekken – bidden, met een toffe groep mensen van je eigen leeftijd! Om Jezus beter te leren kennen en volgen. Of je nou al heel vaak komt of nog nooit bent geweest: je bent welkom!

Waar? In het jeugdhonk van de kerk.

Wanneer? 11 & 25 november vanaf 19.30 uur en daarna om de twee weken

Voor wie? Alle jeugd van 18 jaar en ouder. We zien uit naar je komst!

Groetjes, Judith & Ofra.

 

Voorgangersoverleg...

 

Op zaterdag 13 oktober is er weer een Vrouwendag. Het thema is: Online? Online! De dag begint om 10.00u. en is rond de klok van 15.30u. afgelopen. We zien er naar uit en hopen dat alle vrouwen komen en neem gerust anderen mee! Er is van alles te doen, maar boven alles willen we de Here Jezus centraal stellen en samen als vrouwen een fijne, gezegende dag beleven. Be there!

  

Zusterkring...

 

Lieve vrouwen van de Maranathakerk, 13 november is er weer een Zusterkringavond. De avond begint om 19.45 uur. We ervaren Gods zegen op deze avonden waarin ruimte is, om lief en leed met elkaar te delen. We praten, zingen, bidden samen. De koffie staat klaar, voel je welkom!

 

Vasten (om de kracht van God)....

 

De voorganger roept iedereen op om samen als gemeente te gaan vasten op woensdag 14 november. We hebben de zalving van de Heilige Geest nodig.

 

Bijbelstudie br. Ouweneel...

 

Uit vele gesprekken met christenen uit allerlei kerken/gemeenten blijkt dat zij graag Bijbelstudie-avonden willen bezoeken, als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan. Het onderwijs dient 100% Bijbelgetrouw te zijn zonder concessies. Onderwerpen en thema’s die “leven”. Kom naar deze bijzondere Bijbel studie’s, gegeven door br. Frank Ouweneel. Woensdag 14 november om 19:30u.

   

Bevrijdings-, en genezingsdienst...

 

Zondag 18 november: In deze samenkomst wordt er tijd genomen om te bidden vóór en met zieken en mensen met andere noden. God wil u inspireren, om het Woord van God; dat u door Zijn striemen genezen bént te activeren in uw leven. Niets is onmogelijk bij God! Laat die belofte niet alleen mooi klinken, maar maak deze woorden levend in uw geest!

Nodig een ieder uit die een wonder van God nodig heeft in zijn of haar leven op welk terrein dan ook! Genezing in Jezus Naam! Deze opwekkingsdienst is tot verheerlijking van de Naam van Jezus.

  

Oudstenoverleg...

 

Op maandag 19 november zal er een oudstenoverleg zijn. Altijd fijn als u bidt om de wijsheid van de Heilige Geest! We willen Zijn aanwijzingen volgen! We willen de Here Jezus gehoorzamen.

 

Diakenoverleg...

 

Dinsdag 20 november wordt er een diakenoverleg gehouden. Dit zal gebeuren bij Fam. Walinga thuis. Alle diakenen worden dan verwacht. Aanvang: 20:00 uur.

  

Bestuursvergadering...

 

Op donderdag 22 november houden we onze maandelijkse bestuursvergadering. We rekenen op uw gebed!

  

Zendingsavond Sunshine Corner...

 

Woensdag 28 november houdt onze gemeente een speciale zendingsdienst met Fam. Van der Sluijs van de Sunshine Corner uit de Filippijnen. We hopen dat u deze bijzondere avond niet zult missen! Aanvang: 19:30 uur.

 

Maranatha Book-Inn...

 

Heeft u de komende maand leuke en zinvolle cadeautjes nodig? Loop eens binnen! Er zijn CD’s, DVD’s, kaarten, geloofsopbouwende boeken en nog veel meer te koop. Bovendien kunt u er alles bestellen!

 

Extra offer Bouwfonds!...

 

Graag willen we u vragen of u ook wilt overwegen een extra offer te geven voor het nieuwe project: Ontmoetingsruimte.

We hebben het nodig voor fase 2!

   

 

 

 

In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 08-11-2018