Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

 

Activiteiten

Wij vragen uw aandacht voor onderstaande activiteiten:
 

Mannenontbijt...

 

Zaterdag 1 september staat het volgende mannenontbijt op het progamma. Neem iets lekkers mee. We zullen een gezegende tijd samen doorbrengen. Aanvang: 08:30 uur.

  

Evangelisatie...

 

Zaterdag 1 september gaan we het allerbeste nieuws dat er bestaat, brengen bij de mensen. Het allerbeste nieuws is het Evangelie van Jezus Christus. Doe wat Hij zegt en je zult gezegend worden! Ga mee; we gaan huis aan huis folderen. Aanvang 8:30 uur. Je kunt je opgeven bij zr. Paula Meuwissen.

    

GOLD (Jeugd)...

 

Gewoon doen! Je bent van harte welkom op de jeugdavonden. Wat doen we? Aanbidding – de Bijbel open – open gesprekken – bidden, met een toffe groep mensen van je eigen leeftijd! Om Jezus beter te leren kennen en volgen. Of je nou al heel vaak komt of nog nooit bent geweest: je bent welkom!

Waar? In het jeugdhonk van de kerk.

Wanneer? 2, 16 & 30 september vanaf 19.30 uur en daarna om de twee weken

Voor wie? Alle jeugd van 18 jaar en ouder. We zien uit naar je komst!

Groetjes, Judith & Ofra.

 

Vasten (om de kracht van God)...

 

De voorganger roept iedereen op om samen als gemeente te gaan vasten op woensdag 5 september. Het doel van het vasten is meer diepgang te krijgen in het leven van de gemeente. Diepgang in de gemeente is er alleen, als er ook diepgang is in ons persoonlijk leven!

 

Ouderenochtend...

 

Op vrijdag 7 september worden de senioren weer verwend met een ochtend waarop samenzijn, gezelligheid, zingen, spelletjes, maar ook het Woord van God centraal zal staan! De ouderenochtend begint om 10:00 uur.

 

Filmavond...

 

Elke eerste vrijdag van de maand zijn alle jeugdleden & tieners van harte welkom bij Jimmy Megens thuis. Adres: Leeghwaterstraat 50 in Eindhoven. Vanaf 20:00 uur wordt er een mooie christelijke DVD vertoond. Je bent van harte welkom en het is echt de moeite waard om te komen. Doel? Gezelligheid, onderlinge band verstevigen en een blessed evening.

 

Opdrachtdienst...

 

Zondag 9 september zal Yavi Villegas-Garcia aan de Here Jezus opgedragen worden. Yavi is een zoontje van Felipe en Emmy Villegas-Garcia. We wensen hun heel veel zegen en kracht toe in het opvoeden van hun Yavi.

 

Bestuursvergadering...

 

Maandag 10 september houden we onze maandelijkse bestuursvergadering. We rekenen op uw gebed!

  

Voorgangersoverleg...

 

Dinsdag 11 september wordt het maandelijkse voorgangersoverleg gehouden. Verschillende voorgangers en dominees uit Eindhoven komen dan bij elkaar om van elkaar te leren en met elkaar te bidden. Wilt u bidden dat de voorgaande broeders wijsheid en inzicht van de Here Jezus blijven krijgen?

 

Zusterkring...

 

Lieve vrouwen van de Maranathakerk, 11 september is er weer een vrouwenavond, een zusterkringavond. De avond begint om 20.00 uur. We ervaren Gods zegen op deze avonden waarin ruimte is, om lief en leed met elkaar te delen. We praten, zingen, bidden samen. De koffie staat klaar, voel je welkom!

Maastricht Zendingswerk....

 

Vrijdag 14 september gaan we onze broeders en zusters in Maastricht helpen. De broeders en zusters uit Maastricht vinden het erg fijn.

 

Kerkproeverij...

 

We gaan iets nieuws doen! Op zondag 16 september 2018. Verschillende kerken samen. Wat heel erg voor de hand ligt en wat we misschien al veel eerder hadden moeten doen. Wat in Engeland en de VS al jaren een bewezen succes is. Namelijk, gewoon iemand uitnodigen om mee te gaan naar de kerk. Om het geloof te 'proeven'. Want waarom zou je datgene wat voor jou waardevol is alleen voor jezelf houden? Maar het hangt van jou af, of jij het durft. Om op je collega, buurman, vriend, of familielid af te stappen en te zeggen: “Hé, ga je met me mee?” Gewoon voor een keertje. We hebben folders voor je. Wie weet welke uitwerking het gaat hebben. Het gaat om het uitnodigen. En inderdaad, misschien zegt diegene: ik kom niet. Maar dan hebben we de uitnodiging wel gedaan. En dat telt. Probeer het. Neem iemand mee naar de Nationale kerkproeverij in de Maranathakerk.

   

Belangrijke Bijbelstudie Begrippen br. Ouweneel...

 

Uit vele gesprekken met christenen uit allerlei kerken/gemeenten blijkt dat zij graag Bijbelstudie-avonden willen bezoeken, als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan. Het onderwijs dient 100% Bijbelgetrouw te zijn zonder concessies. Onderwerpen en thema’s die “leven”. Kom naar deze bijzondere Bijbelstudie’s, gegeven door br. Frank Ouweneel. Woensdag 19 september om 19:30u.

  

Pinkstergemeente Eindhoven 60 jaar...

 

Watoto was geweldig. Wervelend groot feest 60 jaar Pinkstergemeente Eindhoven. Maar het feest gaat door. Onze gemeente bestaat 60 jaar! Wat een trouw van God. Er is nog meer …

Waar? Maranathakerk Venstraat 30.

Wanneer? Zondag 23 september. Na een fijne en feestelijke dienst 10:30u-12:30u gaan we naar buiten. Het feest buiten begint om 13:30u-16:00u.

Wat zal er zijn? Heerlijke hapjes en drankjes. Zelfgemaakte hamburgers van de BBQ. Samen toasten. De zandkunstenaar komt. Muziek. Er zijn leuke dingen voor de kids (springkussen). Kom en nodig anderen uit voor dit geweldig feest. We vieren Gods trouw!

 

Huwelijksinzegening...

 

Maandag 24 september gaan Esger Zijlstra en Faviëne Matrono trouwen. We zullen Gods zegen over hun huwelijk vragen. De dienst begint om 14:30 uur. Ze zullen uw aanwezigheid op hun huwelijksinzegening zeer zeker waarderen.

  

Oudstenoverleg...

 

Op dinsdag 25 september zal er een oudstenoverleg zijn. Altijd fijn als u bidt voor de wijsheid van de Heilige Geest! We willen Zijn aanwijzingen volgen! We willen de Here Jezus gehoorzamen.

  

Tienerkamp...

 

Het tienerweekend staat gepland van vrijdag 28 september tot er met zondag 30 september. Laten we bidden dat de tieners een aanraking van de Heilige Geest mogen ervaren. We wensen ze allemaal een gezegend weekend toe.

 

Huwelijksinzegening...

 

Zaterdag 29 september gaan Tisairo Manuel en Celeste Creutzburg trouwen. We zullen Gods zegen over hun huwelijk vragen. De dienst begint om 15:00 uur. Ze zullen uw aanwezigheid op hun huwelijksinzegening zeer zeker waarderen..

 

Doopdienst...

 

Op niet al te lange termijn is er weer een doopdienst in onze gemeente. Heb je de Here Jezus lief? Laat je dan dopen. De Here Jezus heeft het beste met je voor!

 

Extra offer ontmoetingsruimteproject!...

 

Graag willen we u vragen of u ook wilt overwegen een extra offer te geven voor het nieuwe project: Bouwfonds. We hebben het nodig voor fase 2! Dat is het ontmoetingsruimteproject.

 

   

 

 

 

In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 23-09-2018