Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

Maranatha Worship Team

 
Muziek is een belangrijk element in onze Gemeente
 
Als het volk van God, Israël, in Zijn tegenwoordigheid was, dan prezen en loofden zij God met luide stem òf men luisterde aandachtig naar wat God te zeggen had. Naast de prediking van het Woord is er dus veel tijd voor lofprijs en aanbidding, waarin ook ruimte is om stil te zijn voor de Heer.
 
De bezoekers van de samenkomst worden uitgenodigd om hun liefde en aanbidding voor God te uiten. In goede orde mag iedereen aan de lofprijs en aanbidding deelnemen op een wijze die bij hem/haar persoonlijk past.
 
Het Maranatha Worship Team bestaat uit verschillende muzikanten, die o.a. drums, piano, basgitaar, elektrische gitaar, akoestische gitaar, percussie en dwarsfluit spelen. Verder zijn er zangers/zangeressen en er is een zangleid(st)er. Ze zetten zich in om zich zo goed mogelijk te bekwamen om de Heer te loven en te prijzen, o.a. door elke donderdag samen te oefenen. Ze vinden het een eer om de gemeente te mogen leiden in aanbidding en lofprijs.
 
Muziek in de gemeente
Alle rijkdom en macht, alle wijsheid en kracht, alle lof, alle heerlijkheid, alle dank, alle eer is voor U onze Heer, die zit op de Troon voor altijd” (Openbaring 7:1).
Opnames
  • Enemies Camp Can you believe Look what the Lord has done (youtube)
  • Quartet: He is Lord (youtube)
  • Quartet: Criminal on the Cross (youtube)
Downloads
Op de downloadpagina vind je een aantal documenten rond het Maranatha Worship Team die interessant zijn om te downloaden.
In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 05-11-2019